Cyprus – de ideale fietsvakantie?

Categorie├źn:

Ken jij iemand die al zijn vrije vakantietijd besteedt aan iets energiek? Misschien houden ze van wandelen of het verkennen van de verre uithoeken van de wereld per mountainbike? Als je nog nooit op een activiteitgerichte vakantie bent geweest, denk je waarschijnlijk dat zulke mensen een beetje gek zijn.

“Hoe kunnen ze in vredesnaam ontspannen als ze zichzelf elke dag moe maken?” hoor ik je zeggen.

Hoewel mountainbikevakanties veeleisend kunnen zijn in termen van de benodigde hoeveelheid beweging, zijn ze de perfecte manier om te ontspannen na vele maanden hard, stressvol werk.

Allereerst zal elke fysieke activiteit zoals mountainbiken zowel de geest (Kan ik die kleine heuvel daar opstaan?) als het lichaam (Ga door, je kunt het) uitdagen en je dwingen om je werk of andere zorgen VOLLEDIG te vergeten . Ten tweede zul je na een dag in het zadel een warme gloed van binnen voelen en, hoewel je misschien moe bent, ZAL je je verkwikt voelen, en misschien zelfs een beetje zelfvoldaan over wat je hebt bereikt.

Om echt te ontspannen, moet je natuurlijk wat huiselijk comfort om je heen hebben na een zware dag in het zadel. Helaas zijn veel mountainbikevakanties niet geschikt voor LUXE, ervan uitgaande dat alle buitenenthousiastelingen heel graag een lage standaard van accommodatie accepteren in ruil voor de sensatie van de paden. Vooral jongeren verblijven graag in een eenvoudige accommodatie als de prijs van hun vakantie navenant laag is. Maar zodra je halverwege de dertig bent (en een groot percentage mountainbikers is 35+), begin je iets beters te eisen.

Gelukkig zijn er nu een aantal kleine bedrijven die zich bewust zijn geworden van het feit dat veel mensen nu zowel luxe als een spannende mountainbikevakantie willen; bedrijven die zich richten op het op maat maken van reizen voor zowel beginners als voor meer ervaren fietsers. Door een unieke persoonlijke service en een luxe accommodatie te bieden, kunnen alle standaarden van mountainbikers zich aan het einde van een dag in het zadel verkwikt voelen en kunnen chillen bij het zwembad of in de hot tub om eventuele pijnlijke spieren te verlichten.

Combineer dat met het hele jaar door zonneschijn en een uitgebreide mix van paden voor alle niveaus en je hebt de perfecte mountainbikevakantiebestemming. Het helpt natuurlijk ook als het landschap behoorlijk verbazingwekkend is.

Als je er nog steeds niet van overtuigd bent dat mountainbikevakanties een perfecte manier zijn om te ontspannen, kijk dan hoe JIJ zou kunnen ontspannen op het idyllische mediterrane eiland Cyprus.

Heb je nog geen fiets, kijk dan eens bij Fietsenwinkel Bladel voor een goede aanbieding

Welkom

Welkom op de site goedkope-vakantie-vinden.nl.

Op deze pagina delen wij wekelijks de laatste goedkope vakantie aanbiedingen. Dit zijn soms mini breaks tot volledige vakanties. Soms gaan we op vakantie in Nederland maar ook van leuke tripjes naar het buitenland kunnen wij erg genieten. We hopen dat je net zo enthousiast bent als ons. Als je reistips met ons wilt delen dan kan dat via de contactpagina